Persoonlijke ontwikkeling

Verander de wereld, begin bij jezelf

In een (zakelijke) wereld die steeds verandert, zul je jezelf tijdens je werkzame leven een aantal keer opnieuw moeten uitvinden. Doe je dat niet? Dan verlies je de connectie met jezelf en jouw omgeving. Je sluit dan niet meer aan bij het bedrijf waar je werkt of de rol die je vervult, terwijl dat nergens voor nodig is.

Jezelf opnieuw uitvinden hoeft namelijk geen pijnlijk proces te zijn. Het gaat erom dat je in elke nieuwe fase doorgroeit naar de nieuwe versie van jezelf die daar benodigd is.
Zo draagt jouw persoonlijke groei bij aan jouw eigen (werk)geluk, maar ook aan de kwaliteit van je werk en je zorgt ervoor dat jouw bijdrage aan de samenleving actueel blijft.

Verandering kent twee soorten drijfveren.
Je kunt uit ambitie willen groeien: je wil verder in jouw loopbaanontwikkeling of je krijgt net die extra stap niet voor elkaar, omdat je voelt dat iets je tegenhoudt.
Maar het kan ook vanuit noodzaak zijn: je begint last te krijgen van jouw oude patronen. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsconflicten, burn-out gerelateerde klachten of terugkerende gevoelens van ontevredenheid.

In beide gevallen help ik je graag. Door jouw steuntje in de rug te zijn, of juist door je net dat duwtje te geven waardoor je in beweging komt.

Upmost Consultancy - Marliek Coppens

Sessies of sparren?

Zeker wanneer we elkaar nog niet kennen, beginnen we altijd met een gratis intake om jouw vraag of doelstelling helder te formuleren. We kijken dan meteen samen vooruit op de thema’s waar we aandacht aan gaan besteden.

Het traject bestaat vervolgens uit zes sessies van elk ongeveer anderhalf uur. In elke sessie staat jouw beoogde resultaat centraal en daar gaan we mee aan de slag op basis van de praktijksituaties die je inbrengt.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een losse afspraak van anderhalf uur te maken om even te sparren. Voor acute issues, een kleinere casus, of als je gewoon behoefte hebt aan wat nieuwe en andere inzichten waar je verder mee kunt. 


Recente blogs over Persoonlijke ontwikkeling